Postapki i_proceduri Gradezni dozvoli 

Најавена 39-та седница на Советот на општина Делчево

Печати PDF

Дневен ред

-Усвојување на Записникот од 38. седница на Советот на Општина Делчево

1.Предлог-Одлука за вклопување на бесправно изграден објект во урбанистичко-планска документација на лицето Насер Мемедов;

2.1.Предлог-Одлука за вклопување на бесправно изграден објект во урбанистичко-планска документација на лицето Нехру Абдуриманов;

3.Предлог-Одлука за вклопување на бесправно изграден објект во урбанистичко-планска документација на лицето Стојан Костадиновски;

4.Предлог-Одлука за вклопување на бесправно изграден објект во урбанистичко-планска документација на лицето Жарко Анастасовски;

5.Предлог-Одлука за вклопување на бесправно изграден објект во урбанистичко-планска документација на лицето Илија Кушевски;

6.Предлог-Одлука за вклопување на бесправно изграден објект во урбанистичко-планска документација на лицето Ќенан Мемедов;

7.Предлог-Одлука за вклопување на бесправно изграден објект во урбанистичко-планска документација на лицето Миле Зафировски;

8.Предлог-Одлука за вклопување на бесправно изграден објект во урбанистичко-планска документација за објект-трафостаница ТС 10/04КВ;

9.Предлог-Одлука за утврдување на  Нацрт - Детален урбанистички план за една градежна парцела за к.п. бр. 7166 к.о. Делчево- ул.,, Oсоговска,,бр 21 Ново Делчево, со намена домување – опфатена со Елаборат за измени и дополнување  на одредби за спроведување и реализација на  ДУП за станбен блок Милково Брдо и станбен блок Ново Делчево;

Образлагач: По точките 1-9-Горан Петровски – Раководител на Одделението за урбанизам, уредување на ГЗ и ЗЖС.

10.Предлог-Одлука за паркирање на моторни возила на паркиралишта за јавна употреба и во соседните градежни парцели на подрачјето на град Делчево;

Образлагач: Николче Трајановски-Претседател на Советот на Општина Делчево.

11.Квартален извештај за извршувањето на Буџетот на Општина Делчево за периодот од 01.01.2012 до 30.06.2012 година со Заклучок за усвојување;

Образлагач: Анка Христова – Раководител на Одделнието за финансии, буџет, јавни дејности и ЛЕР.

12.Заклучок за усвојување на Извештајот за јавната безбедност и безбедноста на сообраќајот на патиштата на подрачјето на општина Делчево.

Образлагач: Љупчо Симовски-Помошник комакндир на Полициска станица  од општа надлежност.

13.Прашања и предлози на членови на Совет.

Share/Save/Bookmark

Оваа содржина е заклучена. Не е можно коментирање на оваа статија.

Посетеност

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДенес911
mod_vvisit_counterВчера2769
mod_vvisit_counterОваа недела6591
mod_vvisit_counterПретходна недела17154
mod_vvisit_counterОвој месец45472
mod_vvisit_counterПретходен месец66761
mod_vvisit_counterВкупно3300998

Присутни online: 45
Ваша IP: 34.204.183.113
,
Денес: Фев 19, 2020