Општина Делчево набавува теренско возило за гаснење пожари

Општина Делчево денеска објави Повик за поднесување понуди за набавка на теренско возило за гаснење пожари. Повикот за понуди ја следи Општата објава за набавки за овој Проект објавена во изданието на UN Development Business, со бр. WB3498-08/16 и е во рамките на Проектот за подобрување на општинските услуги за кој Република Македонија доби кредит … Continue reading Општина Делчево набавува теренско возило за гаснење пожари