СООПШТЕНИЕ ДО ГРАЃАНИТЕ: Учествувајте во креирање на Буџетот на Општина Делчево за 2021 година

Се известуваат граѓаните на Општина Делчево дека Општина Делчево објави јавна анкета со цел Вашите одговори да дадат насоки и предлози за креирање на Буџетот на Општина Делчево за 2021 гoдина. Со пополнување на овој краток формулар на следниот ЛИНК директно учествувате во креирањето на приоритетите и Буџетот на Општина Делчево за 2021 година. Воедно, … Продолжи со читање СООПШТЕНИЕ ДО ГРАЃАНИТЕ: Учествувајте во креирање на Буџетот на Општина Делчево за 2021 година