Се санираат оштетените улици во населбата Први Реон

  • Новости

Продолжува санацијата на оштетената инфраструктура од поплавите во Делчево. Во моментов се работи на реконструкција на оштетените улици во населбата Први Реон: дел од ул. „Голачка“, дел од ул.„Иво Лола Рибар“ и дел од ул. Јане Сандаски“.

Работите ги изведува ЈП за одржување магистрални и регионални патишта со финансиска поддршка од Владата и согласно со Одлуката на Владата за санација на штетите од невремето во Делчево.

Shares