Дали сте за или против поставување видеонадзор на следните три локации: пешачки мост „Гоце Делчев“, детско игралиште во нас. Ново Делчево и тениско игралиште во СРЦ

Резултати

Се вчитува ... Се вчитува ...
Големина на фонт
Контраст