ОД САБОТА ЗАПОЧНУВА СО РАБОТА НОВОГОДИШНИОТ БАЗАР ВО ГРАДСКИОТ ПАРК ВО ДЕЛЧЕВО

  • Новости

По претходно спроведениот јавен повик за закуп на куќички за вршење трговска дејност во градскиот парк во Делчево, во рамки на Новодогишната програма организирана од страна на Општина Делчево од сабота 23.12.2023 година започнува со работа Новогодишниот базар во кој локални стопанственици ќе вршат трговска дејност преку која ќе ги претстават сопствените домашно произведени производи.

Shares