Соопштение

Општина Делчево ги известува претседателите на куќните совети од колективните станбени објекти, согласно со мерките и активностите за превенција од појавата и евентуалното ширење на болеста коронавирус, да преземат секојдневни мерки за дезинфекција на влезовите, скалите, помошните простории и др. простории кои се користат од станарите.

Да бидеме одговорни за здравјето на сите.

                                                                                        Општина Делчево
                                                                                            Градоначалник
                                                                                           Горан Трајковски

Shares