СООПШТЕНИЕ – Барање за он-лајн продажба за време на полициски час

Во однос на новата забрана и ограничување за движење што ја донесе Владата на 36 Седница, Ве известуваме дека сите деловни субјекти кои имаат можност само за on-line продажба и за дистрибуција на продукти, неопходно е да се пријават за работа во викендите,  кога е во сила строга забрана за движење.

Барањата треба да ги содржат основните податоци на правниот субјект, како и листа со име и презиме на лицата ангажирани за оваа намена, заверена со печат и потпис на одговорното лице.

Краен рок за поднесување на барањата до Општинскиот кризен штаб за Делчево е четврток 09.04.2020г. до 15.00 h, а барањето можете да го симнете електронски на веб-страницата на Општина Делчево , www.delcevo.gov.mk

Барање за он-лајн продажба за време на полициски час

Shares