Соопштение

Општина Делчево ги известува жителите дека поради дефект на телефонската линија не е во функција телефонскиот бројот 193, односно телефонскиот број на ТППЕ Делчево. Поради тоа, Општина Делчево информира дека доколку имате потреба од интервенција на ТППЕ Делчево, во смисла на појава на пожар или друга интервенција, да пријавувате на телефонскиот број 075 367 903.

Очекуваме во текот на денот телефонскиот оператор да го отстрани дефектот.

Shares