Соопштение заради изведување градежни работи и асфалтирање на дел од улицата „Маршал Тито“ во Делчево

Почитувани граѓани,

Заради изведување градежни работи и асфалтирање на дел од улицата „Маршал Тито“ во Делчево, ве известуваме дека на ден 12.04.2021 година во периодот од 11:00ч до 12:00 ч., сообраќајот на оваа улица ќе биде во прекин.

Во останатиот период од денот сообраќајот ќе се одвива со наизменично пропуштање на возилата.

Ве молиме за разбирање и соодветно прилагодување на потребите од ваша страна со цел брзо и навремено спроведување на градежните работи. Воедно, апелираме да ја почитувате поставената сигнализација, сообраќајните правила и прописи, да се движите со намалена брзина и зголемена претпазливост.

Возачите кои гравитираат кон населбата Голем Рид ќе може непречено да го користат алтернативниот пат преку локацијата Стара Пекара и Локалниот пат Л-1 Делчево – Тработивиште.

 

 

Shares