Објавени описите на избирачките места кои се определени за гласање на територијата на Општина Делчево

 

Општинската изборна комисија Делчево ги објави описите на избирачките места кои се определени за гласање на територијата на Општина Делчево.

Подетални информации за описите на избирачките места можете да прочитате на следниот линк : опис на гласачки места

Shares