СООПШТЕНИЕ

Поради најавата за генерален штрајк на СОНК на 11 април (понеделник), Општина Делчево ги известува родителите чии деца посетуваат детска градинка на територијата на Општина Делчево дека згрижувањето ќе продолжи нормално да функционира, со сите услови за престој во временскиот период додека се одвива штрајкот.

Shares