Покана за одбележување на Денот на победата над фашизмот и Денот на Европа,9 Мај

По повод одбележувањето на Денот на победата над фашизмот и Денот на Европа,9 Мај, Општина Делчево организира пригодна свеченост на 9 мај (понеделник) во 10:00 ч пред споменикот на паднатите борци во центарот на градот.
По тој повод, Општина Делчево ги поканува сите заинтересирани граѓани, институции, политички партии и здруженија на граѓани да присуствуваат на настанот и да положат свежо цвеќе пред споменикот на паднатите борци.
Shares