Известување за градежни работи на локалниот пат за с. Стамер

Поради градежни работи на локалниот пат за с. Стамер, поточно на делницата од преодот кон с.Стамер, има повремен прекин на сообраќајот, поради што се препорачува внимателно возење и почитување на поставената сигнализација. Воедно, учесниците во сообраќајот можат да го користат и алтернативниот патен правец с. Град-с.Стамер.

Shares