Соопштение

Поради градежни работи на локалниот пат за с. Стамер, денеска во периодот од 9.00ч до 16.00ч. сообраќајот кон с. Стамер ќе се пренасочува преку алтернативниот правец с. Град- с. Стамер

Shares