Покана за трета форумска сесија и гласање на приоритети

Општина Делчево и Регионален центар за застапување Делчево има чест и задоволство да Ве покани на последната форумска сесија за креирање на Буџетот на Општина Делчево за 2024 година, воедно ова ќе биде и сесија за гласање на приоритетите кои заеднички ги поставивме на претходните две сесии.
Форумската сесија ќе се одржи на 06.12.2023 (среда) во мултифункционaлниот центар во спомен дом АСНОМ, Делчево со почеток во 13.00 часот.
Shares