ANNOUNCEMENT

  • News

По повод новогодишните и божиќните празници, Општина Делчево доделува 4 дрвени бараки за вршење угостителска и трговска дејност. Бараките се наоѓаат во градскиот парк.

Бидејќи за прв пат, Општина Делчево ги става во функција декоративните бараки/ куќички во градскиот парк, оваа година наемот ќе биде бесплатен, а ќе се доделуваат по принципот –ПРВ ДОЈДЕН –ПРВ УСЛУЖЕН.

Заинтересираните потребно е да се пријават во Архивата на Општина Делчево или кај службеникот Влатко Ангеловски на тел. 078328716.

Shares