ANNOUNCEMENT

Поради најавата за генерален штрајк на СОНК на 11 април (понеделник), Општина Делчево ги известува родителиte чии деца посетуваат детска градинка на територијата на Општина Delchevo дека згрижувањето ќе продолжи нормално да функционира, со сите услови за престој во временскиот период додека се одвива штрајкот.

0Shares
0