Повторна дезинфекција на општинската зграда

  • Новости

Екипи на ТППЕ, попладнево извршија дезинфекција на работните простории на Општина Делчево.

Акцијата е во рамките на мерките за превенција од појава на ковид 19, со која се опфатени сите работни простории на Општина Делчево, ТППЕ Деллево и просториите на Општинскиот инспекторат.
Shares